Limburgse Tapas

Tijdens deze workshop gaat u koken met streekproducten maar dan net even anders. Verschillende Limburgse ingrediënten zoals bijvoorbeeld asperges en forel zullen op een unieke manier worden bereid. Maar ook de iets minder bekende ingrediënten van Limburgse bodem staan op het menu zoals Livar vlees en Grotten ham.

Natuurlijk vertel ik ook iets over de duurzame manier van oesterzwammen kweken en een paar leuke weetjes over het bewaren en bereiden van paddenstoelen die het hele jaar door groeien. Uiteraard wordt er ook gekookt met deze super gezonde vleesvervanger!

Laat je verrassen door al het lekkers van Limburgse bodem. (kosten €55.- p.p. incl. wijnarrangement - frisdrank - korte rondleiding Toon Hermanshuis - digitale receptenbundel)

Door deel te nemen aan deze workshop steun je ook nog een keer een goed doel. Zo nodig, zo belangrijk is het om een luisterend oor te vinden in tijd van ziekte of tijdens het rouwproces. Het Toon Hermans Huis.

Minimaal 8 personen.

Eerst volgende datum is nog niet bekend. Heeft u interesse in deze kookworkshop stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

 

Na Mischa's deelname aan het tv-programma TOP Chef 2011 van RTL5 organiseert en verzorgt ze op diverse locaties in Zuid- Limburg unieke kookworkshops, events en catering voor zowel particulieren als bedrijven. Kijk voor meer informatie op www.bymischa.nl.

Registreren je hier voor deze workshop: 

Registeren