Voor 4 personen:
• 4 mooie grote oesterzwammen waar de hoed nog niet van omhoog is geklapt. Als je deze omdraait heb je een mooi bakje. Zorg ervoor dat de rand helemaal rond is.
• voor de vulling zijn er meerdere varianten zoals; pesto, tomaten tapenade of oesterzwammen tapenade
• 2 tenen knoflook, fijn gesneden
• Blaadjes van 1 klein bosje verse tijm (ongeveer 2 el)
• Blaadjes van 1 klein bosje verse basilicum (ongeveer 2 el)
• Blaadjes van 1 klein bosje verse rozemarijn (ongeveer 2 el)
• parmezaanse kaas, geraspt
• olijfolie
• vers gemalen zout en peper
Bereiding:
• Doe de pesto (of tapenade) met de knoflook in de oesterzwam. Werk af door er kruiden, peper en zout over te strooien en garneer met wat parmezaanse kaas.
• Het BBQ-rooster goed met olie invetten en de zwammen ongeveer 7 minuten roosteren.
<< Terug naar het recepten overzicht