Gevulde oesterzwam

Voor 4 personen:

• 4 mooie grote oesterzwammen waar de hoed nog niet van omhoog is geklapt. Als je deze omdraait heb je een mooi bakje. Zorg ervoor dat de rand helemaal rond is.

• voor de vulling zijn er meerdere varianten zoals; pesto, tomaten tapenade of oesterzwammen tapenade

• 2 tenen knoflook, fijn gesneden

• Blaadjes van 1 klein bosje verse tijm (ongeveer 2 el)

• Blaadjes van 1 klein bosje verse basilicum (ongeveer 2 el)

• Blaadjes van 1 klein bosje verse rozemarijn (ongeveer 2 el)

• parmezaanse kaas, geraspt

• olijfolie

• vers gemalen zout en peper

 

Bereiding:

• Doe de pesto (of tapenade) met de knoflook in de oesterzwam. Werk af door er kruiden, peper en zout over te strooien en garneer met wat parmezaanse kaas.

• Het BBQ-rooster goed met olie invetten en de zwammen ongeveer 7 minuten roosteren. 

 

<< Terug naar het recepten overzicht