Mixed Grill 2.0

Voor 4 personen:

• 100 gr oesterzwammen

• 100 gr (kastanje) champions

• 1 gekookte rode biet

• 4 kleine wortels

• 10 krieltjes (met schil)

• 6 sjalotten

• 6 tenen knoflook,

• 2 takjes verse tijm

• 2 takjes verse rozemarijn

• Olijfolie

• bakpapier

• bind touw

• vers gemalen zout en peper

 

Bereiding:

• Leg 2 vellen bakpapier dwars over elkaar om het oppervlak te vergroten en leg deze dan in een steelpan.

• Maak de sjalotten en wortel schoon en was de krieltjes.

• Snij de rode biet in stukken zo groot als de krieltjes.

• Leg alle groenten op het bakpapier in de steelpan en giet er een flinke scheut olijfolie over.

• Meng alles goed door elkaar en kruid met peper en zout.

• Leg tot slot de rozemarijn en tijm takjes er boven op.

• Doe het bakpapier bij elkaar en maak er een zak van. Bind deze met het touw in het midden dicht.

• Zet de zak (zonder pan) voor 90 minuten in de oven van 180 graden. 

 

Tip:

• Kijk welke groenten je nog meer in de koelkast hebt liggen. Courgette, zoete aardappel, tros tomaatjes passen er allemaal goed bij.

<< Terug naar het recepten overzicht