Spaghetti met oesterzwammen 

Voor 4 personen:

• 500g spaghetti

• 300g oesterzwammen in reepjes van ongeveer 0,5cm

• 2 tenen knoflook, in plakjes

• Blaadjes van 1 klein bosje verse tijm

• 150ml witte wijn

•100ml crème fraîche

• 30g Parmezaan, geraspt

• 30g Rucola sla

 

Bereiding:

• Kook de spaghetti en laat deze uitlekken.

• Verhit 2 eetlepels olie in een grote pan en bak de oesterzwammen   tot dat ze bijna allemaal bruin zijn. Voeg dan de knoflook en tijm     toe en bak deze kort mee.

• Blus het geheel met witte wijn en laat deze voor de helft inkoken.

• Roer de crème fraîche, Parmezaan en gekookte spaghetti erdoor. Warm kort op en blijf roeren.

• Dien de spaghetti warm op en garneer met rucola sla.

 

<< Terug naar het recepten overzicht