Spaghetti a la Frans

Voor 4 personen:

• 500g spaghetti

• 300g oesterzwammen liefst de wat kleindere

• 500ml bouillon (van paddestoelen of groentebouillon)

• Biologisch gehakt (gekruid of zelf naar smaak kruiden)

• 4 tl citroen of limoensap

• 20 gr roomboter

• olijfolie (liefst met knoflook, ook leuk om zelf te maken)

• 2 lente- of bosuien in fijne ringen gesneden

• 30g Parmezaan, geraspt

 

Bereiding:

• Kook de spaghetti in de bouillon en laat deze uitlekken.

• Rul het gehakt (in een grote pan omdat later de spaghetti er nog bij komt) en breng op smaak met zout, peper, chili en/of paprika poeder.

• Doe de roomboter, oesterzwammen en citroensap gelijktijdig in een pan en bak tot het bruin begint te worden. 

• Voeg de lente-ui aan de oesterzwammen toe en zet het vuur laag.

• Doe de spaghetti bij het gehakt en bak nog 1 minuut mee.

• Dien de spaghetti op en leg de oesterzwammen er bovenop.

 

<< Terug naar het recepten overzicht