Stage bij Zwamburg

Wij hebben doorlopend stage plekken beschikbaar op het gebied van o.a. FoodInnovation en Groen techniek. Een stage plek bij Zwamburg  kenmerkt zich door hoge mate van vrijheid, één op één begeleiding, werken in bijzondere omgeving, concrete bijdrage leveren aan product en diensten van Zwamburg.  Wij hadden eerder studenten uit de volgende studierichtingen: Specialist teelt en techniek, Manager natuur en recreatie, Voeding en voorlichting, Agriculture & Business management en FreshFood & FoodInnovation.

Zwamburg heeft periodiek plek voor stagiairs op het vlak van FoodInnovation, Groentechniek, Marketing en Office Management vanaf 20 uur in de week. Voor zowel allrounders als specialisten kan Zwamburg een leerzame en inspirerende plek zijn om jezelf verder te ontwikkelen.

Werken bij Zwamburg is boeiend, dynamisch en leerzaam. Vele stagiairs zijn je voorgegaan. Zoals Dirk-Jan, Irmi, Toine, Sander, Merel, Femke, Romy, Eline, Jasmijn, Nusa, Jaymi en Jeremy. Er zijn zelfs stagairs die meerdere keren stage lopen bij Zwamburg.

Een stage bij Zwamburg is niet alledaags. De bijzondere locatie draag daar o.a. aan bij. Maar ook niet onbelangrijk is de unieke kans om 1 op 1 met een ondernemer te werken.

Eigenaar Rob, is tevens ook de stagebegeleider. Hij heeft ruime ervaring in het bedrijfsleven als vertegenwoordiger, engineer en is expert in duurzaamheid. Zwamburg is nou betrokken bij naast gelegen Reusch (Watertoren), hier verzorgt Zwamburg workshops en rondleidingen over paddenstoelen. De passie, visie en drive maken werken bij Zwamburg een leerzame ervaring.

Heb jij passie voor de circulaire economie, duurzaamheid of paddenstoelen? Stuur dan je CV met begeleidende brief naar info@zwamburg.nl

What’s in it for you?

• Werken met toffe ondernemers om je heen
• Een fantastisch netwerk in de duurzame/circulaire wereld
• De kans om heel veel te leren en overal bij betrokken te zijn
• Veel ruimte voor jouw input en veel verantwoordelijkheid
• Je tijd flexibel indelen

Zwamburg is een erkend Leerbedrijf, kijk daarom op www.s-bb.nl voor meer informatie. Wil jij bij Zwamburg stage lopen stuur dan je CV naar ons.

Dit wil ik!

Romy en Eline vertellen over haar stage tijdens hun opleiding “Voeding & Voorlichting”.

Nusa vertelt over haar stage tijdens hun opleiding “Agriculture & Business management”.