Voor 4 personen
(Bereidingstijd: 30 minuten)
Ingrediënten:
- 500 gram oesterzwammen
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 0,5 witte kool
- 1 gele paprika
- 1 rode ui, in ringen gesneden
- Sap van een citroen
- 2 eetlepels 5 spices kruiden
- 2 eetlepels yoghurt
- 8 volkoren tortilla’s
- Olijfolie
- Peper en zout
Bereiding:
- Snijd de witte kool in fijne reepjes. Meng deze samen met 2 eetlepels yoghurt, het sap van een citroen en wat peper en zout. Zet apart.
- Scheur daarna de oesterzwammen in repen en meng deze met 2 eetlepels 5 spices kruiden en wat peper en zout.
- Snijd vervolgens de ui en knoflook fijn en snijd de paprika in kleine blokjes.
- Verhit wat olijfolie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook 5 minuten op laag vuur. Voeg vervolgens de oesterzwammen en de paprika toe.
- Bak de oesterzwammen op medium vuur tot deze gaar zijn.
- Verwarm de tortilla’s even kort in de oven of in een pan. Beleg de tortilla’s met de fijngesneden kool, de oesterzwammen, de rode ui en barbecuesaus.
Eet smakelijk!