Vernieuwde duurzame snacks

 
Het ongekende succes van onze Zwamballen zetten wij voort met een verbetering van het product. De nieuwe Zwamballen hebben een betere korst, kleur en smaak dan de voorganger. Natuurlijk bevatten ze nog altijd 25% en zijn ze veganistisch.

Tijdens de BBB horecabeurs afgelopen jaar zijn wij in contact gekomen met Swinkels Food BV (onderdeel van Geloven) die gespecialiseerd zijn in ambachtelijke snacks. Na enkele maanden van ontwikkeling mogen wij dan ook met trots onze nieuwe duurzame oesterzwam snacks presenteren.
Zowel het uiterlijk als de smaak van de Zwamballen als Zwamkroketten zijn sterk verbeterd ten opzichte van de eerdere versie. De korst is ambachtelijk krokant, de vulling heeft meer kleur en is hoger op smaak. Natuurlijk bevatten onze snacks nog altijd 25% oesterzwammen en zijn ze veganistisch gebleven zoals u van onze snacks gewend bent.
De vorm van de Zwambal is tevens ook iets veranderd, de iets langere vorm dan een bitterbal straalt luxe uit en vereenvoudigd het consumeren.
 

Straal duurzaamheid uit
Voor onze trouwe klanten kunt u nu bij Zwamburg een gratis zakje met vlaggetjes bestellen. Hierop staat vermeld dat per Zwambal maar liefst 80 liter water wordt bespaard. Wilt u graag deze vlaggetjes ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@zwamburg.nl.

VEGAN serveertip: Meng mosterd met Agave siroop om de scherpe kantjes eraf te halen
VEGA serveertip: Meng 3 delen mayonaise met 1 deel yoghurt, ½ deel honing, ¼ deel mosterd en snufje dille of peterselie.

 

Samen met onze logistieke partner Bidfood hebben wij voor u een speciale actie. Tijdelijk zijn onze vernieuwde producten met een extra korting in de webshop van Bidfood te bestellen.