Stage bij Zwamburg

Wij hebben doorlopend stage plekken beschikbaar op het gebied van o.a. FoodInnovation en Groen techniek. Een stage plek bij Zwamburg  kenmerkt zich door hoge mate van vrijheid, één op één begeleiding, werken in bijzondere omgeving, concrete bijdrage leveren aan product en diensten van Zwamburg.  Wij hadden eerder studenten uit de volgende studierichtingen: Specialist teelt en techniek, Manager natuur en recreatie, Voeding en voorlichting en FreshFood & FoodInnovation.

Zwamburg heeft periodiek plek voor stagiairs op het vlak van FoodInnovation, Groentechniek, Marketing en Office Management vanaf 16 uur in de week. Voor zowel allrounders als specialisten kan Zwamburg een leerzame en inspirerende plek zijn om jezelf verder te ontwikkelen.

Werken bij Zwamburg is boeiend, dynamisch en leerzaam. Vele stagiairs zijn je voorgegaan. Zoals Dirk-Jan, Irmi, Toine, Sander, Merel, Femke, Romy en Eline.

Een stage bij Zwamburg is niet alledaags. De bijzondere locatie draag daar o.a. aan bij. Maar ook niet onbelangrijk is de unieke kans om 1 op 1 met een ondernemer te werken.

Rob heeft ruime ervaring in het bedrijfsleven als vertegenwoordiger, engineer en duurzaamheid expert. Wij zijn nou betrokken bij de ontwikkelingen van de Reus van Schimmert (Watertoren). Zijn passie, visie en drive maken werken met hem een leerzame ervaring.

Heb jij passie voor de circulaire economie, duurzaamheid of streekproducten? Wij gaan met de nieuwe kwekerij onze productie flink verhogen.

What’s in it for you?

• Werken met toffe ondernemers om je heen
• Een fantastisch netwerk in de duurzame/circulaire wereld
• De kans om heel veel te leren en overal bij betrokken te zijn
• Veel ruimte voor jouw input en veel verantwoordelijkheid
• Je tijd flexibel indelen

Zwamburg is een erkend Leerbedrijf, kijk daarom op www.s-bb.nl voor meer informatie. Wil jij bij Zwamburg stage lopen stuur dan je CV naar ons.