Naast de champignon gebruiken nog niet veel mensen andere paddenstoelen in de keuken. En dat is jammer! Want het is een echte smaakmaker. Tijdens de kookworkshop ga je aan de slag met Limburgse streekproducten en staan de paddenstoelen centraal. Kom ervaren wat je allemaal kunt bereiden met paddenstoelen en waarom dit ingrediënt niet mag ontbreken op jouw weekmenu.

Na de ontvangst met amuse zal de eigenaar van Zwamburg uitleggen wat nou zo speciaal is aan verschillende paddenstoelen. Bijvoorbeeld waarom ze zo gezond zijn. Maar ook welke kook- en bewaartechnieken er toegepast kunnen worden. Hierna gaat iedereen aan de slag in groepjes van 2 of 3 personen om een gang te maken met streekproducten. Dit onder begeleiding van het Zwamburg team om te ondersteunen en vragen te stellen. Het aantal gangen is afhankelijk van de grote van de groep. Alle gangen worden dan gelijktijdig op één lange gezellig tafel geserveerd. Met uitzondering van het dessert, dit wordt naderhand afgewerkt en geserveerd.

Deze kookworkshop duurt ongeveer 3 tot 4 uur.

Minimaal 6 personen, maximaal 15 personen.

De kosten bedragen €55,- per persoon. Dit is inclusief tafelwater, Limburgs biertje of wijntje, koffie, thee en een digitale receptenbundel die u na afloop via de e-mail ontvangt.

Extra: Limburgs wijn arrangement, onbeperkt rood of witte wijn. € 25,- p.p.

 Heeft u interesse in deze kookworkshop stuur dan een mail naar info@zwamburg.nl. Geef dan alvast het aantal deelnemers en eventuele dieet wensen of allergenen door dan kunnen wij daar rekening mee houden.