Naast de champignon gebruiken nog niet veel mensen andere paddestoelen in de keuken. En dat is jammer! Want het is een echte smaakmaker. Samen met By Mischa gaan we tijdens de workshop “Met paddestoelen maak je er meer van!” aan de slag met de oesterzwam, shii-take, anijschampignons, beukenzwammen en nog veel meer om een ieder te overtuigen van deze heerlijke smaak! Tijdens deze bijzondere workshop staan streekproducten centraal. Kom ervaren wat je allemaal kunt bereiden met paddestoelen en waarom dit ingrediënt niet mag ontbreken op jouw weekmenu.

De avond duurt ongeveer van 18:00 tot 22.30 uur. Na de ontvangst met amuse zal Rob uitleggen wat nou zo speciaal is aan verschillende paddestoelen. Bijvoorbeeld waarom ze zo gezond zijn. Maar ook welke kook- en bewaartechnieken er toegepast kunnen worden. Hierna gaat iedereen de kookstudio in om van streekproducten een drie gangen menu te koken onder leiding van Mischa.

De avond duurt tot ongeveer 22.30 uur.

De kosten bedragen €55,- per persoon. Dit is inclusief drankarrangement (koffie, thee, fris, wijn en tafelwater) en een digitale receptenbundel. Hierin staan alle recepten uitgewerkt en kunt u de informatie over de paddestoelen terug vinden.

Minimaal 8 personen.

Eerst volgende datum is nog niet bekend. Heeft u interesse in deze kookworkshop stuur dan een mail naar info@zwamburg.nl.